13 de gener 2006

Any nou, eines noves

Hola muntanyeres i muntanyers:
Com heu començat el 2006? Espere que haureu rebut l'avanç del programa d'activitats per al primer trimestre de l'any. Si no és així, no teniu més que demanar-ho.
Però el que volia tornar a plantejar, és la possibilitat d'utilitzar aquest mitjà per a comunicar-nos. Ja fa un temps que havia intentat de fer-lo servir, però no va tindre molta resposta per part vostra. Ara he tornat a recuperar la proposta perquè he trobat aquest editor de "blogs" que ens permet, a més d'escriure articles i comentar-los, penjar fotos o mapes o altres arxius gràfics. Així es poden penjar les informacions de les activitats futures i comentaris i fotos de les activitats passades.
A més a més, es poden penjar articles sobre temes d'interès comú, que ens ajuden a millorar la nostra preparació de cara a afrontar les expedicions que estan per vindre.
No se com voreu el tema, però podria resultar interessant. Per tal de demotrar-ho, podeu afegir algun comentari i pot ser iniciem algun debat

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

No sé molt bé com funciona això del blog, Dani, ni quina diferència hi ha amb els foros a què estava acostumat, però ja està bé que algú com tu tinga ganes i il·lusió per anar tirar endavant blogs, foros, fotos, projectes i excursions col·lectives des de fa ja tant de temps, a pesar de la sensació d'arrossegador d'ovelles malfaeneres que deus tindre de tant en tant. M'hi incloc. Admire des de fa molt de temps la capacitat inesgotable que emana des de la casa Amarillo-es per omplir de calidesa i d'il·lusió la vostra relació amb les persones.
Els Torreño-Vidal ens hi apuntem encara que tinguem tantes faltes d'assistència a hores d'ara, i potser hagem perdut el dret a l'avaluació contínua. (Se m'ha vist el plomall del professoret, sé que ho notareu, estimats funcionaris monicipals.)

4:03 p. m., de gener 16, 2006  
Anonymous Anònim said...

Em sembla molt bè! I per a començar us comentarè que per a millorar la nostra preparació de cara a l'acampada de fi de curs al mes de Juny, jo propose fer un cançoner muntanyenc per a poder cantar en el "fuego de campamento". Què us pareix una cançò per mes, en total 6 cançons? s'admeteixen suggerències. Per a començar us propose la cançò "Velles xiruques" amb el vist-i-plau de la Sra. Coordinadora, n'ès clar!Ací teniu la lletra:

"Vella xiruca, quantes hores passades
quantes...fas reviure al meu cor
quantes cançons al teu pas foren cantades
no em resta cap record.

Pujant les muntanyes blanques de neu
fent ruta vers el cel blaaaau,
m'has fet descobrir la joia de bon déu
i assaborir la pau."

Petonets per a tots i totes,Antonia

4:11 p. m., de gener 16, 2006  
Anonymous Anònim said...

Dues cosetes:
1ª)perdoneu-me, hi ha un error en el primer vers de la primera estrofa de la cançò:on diu "vella xiruca quantes hores passades...", s'ha de cantar "velles xiruques quantes hores passades...", estava tan nerviosa per ser la primera en contestar a Dani que ho he escrit mal, i al final m'ha guanyat Toni per 8 minuts;
2ª)a qué ensayos te refieres, Francisco? No anem a formar una coral, eh! Ara que si tots i totes esteu d'acord, per mi, ja sabeu que jo sòc molt del comboi.
A reveure.

7:45 p. m., de gener 18, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home