30 de gener 2011

Font Roja: passejada i bona cuina

Hola muntanyeres i muntanyers:

Avui hem dut a terme la primera eixida de 2011 i que al mateix temps ha estat la darrera passejadeta de la temporada. I això és perquè a partir d'ara, comencen a allargar els dies i caldrà plantejar reptes més exigents per a les properes convocatòries.

Hui hem gaudit d'una relaxant i curta caminada pel carrascar de la Font Roja, a la comarca de l'Alcoià, i com a fi de festa, ens hem empassat un excel·lent plat d'olleta d'Alcoi.

Si voleu vore el reportatge fotogràfic, punxeu ací.

I com voreu, no és que la participació haja estat massa nombrosa per al que sol ser costum. Això em fa pensar que el que en realitat agrada a la gent que soleu venir és participar en excursions més "canyeres" i obviar aquestes passejades més pròpies de jubilats. Però no patiu, per a febrer tindreu el que voleu.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Toni Torreño:
A mi personalment també m'agraden les passejades tranquil·les, igual com els reptes muntanyencs. "M'exalta el nou i m'enamora el vell", que va dir J.V.Foix. O siga que repetir una passejada per un paisatge conegut sempre m'encisa i tastar coses noves com una olla especial també. Hi ha qui no pot aguantar els fesols, però. I sort que no s'ha vist davant de la magnífica platerada rica en carn i llegums de tota mena. Pel que fa a la resta, segur que els que heu passejat per aquelles sendetes també us heu amarat de la fragància humida de la terra d'aquella muntanya. Les fotos ja alenen aquella humitat de la terra i de la fullaraca banyades per la pluja.
Enhorabona. Els Torreño Vidal a la pròxima

7:04 a. m., de gener 31, 2011  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home