19 de setembre 2006

Nova temporada













Hola muntanyeres i muntanyers:

Que tal els vostres estius? Ara sí, ara sí que ja podem dir que comença la nova temporada ja que demà dia 20 s'incorpora a la seua rutina laboral la darrera membre de la nostra colla, que és, com no podria ser d'altra forma, la senyoreta Antonyita.

Així és que arriba l'hora de fer avaluacions i vore que ha fet cadascú i cadascuna per tal de mantindre la forma física i no desentonar en properes convocatòries muntanyeres.

Com es veu a la foto, algunes xiquetes i xiquets es troben en plena forma, i ho han demostrat al llarg d'una setmana a l'expedició pirinenca "Vall de Camprodon 2006". Però, i vosaltres? que heu fet? Esteu preparats/des per a les properes expedicions? Teniu alguna proposta per a la nova temporada? Alguna preferència de calendari?

Aprofiteu aquest espai per a fer els vostres comentaris i ja anirem posant coses en comú.


4 Comments:

Anonymous Anònim said...

BUENO CHICOS Y CHICAS,!YA ESTAMOS DE NUEVO "AL TAJO"!. LA VERDAD ES QUE DESPUÉS DE VER LA PREPARACIÓN PSICO-FISICA QUE HAN REALIZADO ALGUNOS MIEMBROS, JÓVENES Y NO TAN JÓVENES, DEL GRUPO, LA TEMPORADA SE PRESENTA PROMETEDORA. AL MISMO TIEMPO NOS PREGUNTAMOS ¿ESTAREMOS A LA ALTURA?. EN FIN, SÓLO PODEMOS PROMETER QUE PONDREMOS TODO LO NECESARIO DE NUESTRA PARTE.
ASÍ QUE PARA EMPEZAR, Y CON PERMISO DE NUESTRA COORINADORA, OS QUEREMOS HACER UNA PROPUESTA QUE ESPERAMOS SEA DE VUESTRO AGRADO.
COMO DESPUÉS DEL VERANO TENEMOS MUCHAS COSAS QUE CONTARNOS HEMOS PENSADO QUE PODRÍAMOS COMENZAR CON UNA "SALIDITA" DE FIN DE SEMANA. EN CUANTO AL DESTINO PROPONEMOS LA COMARCA DEL MATARRANYA EN LA PROVINCIA DE TERUEL. CONCRETAMENTE LA ZONA DE LOS PUERTOS DE BECEITE, DONDE HAY VARIAS RUTAS DE SENDERISMO. UNA DE ELLAS ES LA RUTA DEL PARRIZAL .PODEIS ENCONTRAR INFORMACION EN LA WEB WWW.PORTALMATARRANYA.ES.
EN FIN CHICOS/AS, SI OS PARECE BIEN PODEMOS CONCRETAR FECHAS, ETC..
MUCHOS BESOS A TODOS Y TODAS Y ESPERAMOS QUE PRONTO NOS VEAMOS.

12:17 a. m., de setembre 25, 2006  
Anonymous Anònim said...

BUENO, BUENO, PUES YO NO SE SI ESTARE A LA ALTURA, PERO LA VERDAD ES QUE SI QUE HE REALIZADO DEPORTE DE RIESGO ESTAS VACACIONES (EN TODOS LOS SENTIDOS)...
QUE LASTIMA!!! NO TENGO FOTOS DE LA ACTIVIDAD REALIZADA: BARRANQUISMO EN CU!!! FUÉ GENIAL, MADRE MIA, LA ADRENALINA QUE SOLTÉ AQUEL DÍA... OS ANIMO A REALIZARLO EN GRUPO, YO ESTOY DISPUESTA A REPETIR.
TIENEN PAQUETES DE ACTIVIDADES AL AIRE LIBRE PARA EL FIN DE SEMANA POR PRECIOS ASEQUIBLES.
ESTE COMENTARIO SE ESTA HACIENDO EN CONDICIONES DE POCA INTIMIDAD, ASÍ PUES UN BESO PARA CADA UNO.

11:28 a. m., de setembre 27, 2006  
Anonymous Anònim said...

Estimats amics, estimades amigues!
Com va tot? Ja veig que amb ganes de caminar, i per això... anem a per feina sense més preambuls. Jo he pensat dades i excursions possibles per a fer en aquest trimestre, a saber:

22 d'octubre - al BENICADELL
18-19 de Novembre - al MATARRANYA
17 de Desembre - al MONTCABRER

COSES:
1)Aquestes dades han sigut consensuades amb Feli per a que la senyoreta Aida també puga disfrutar de la nostra companyia.
2)He posat l'excursió al Matarranya per al novembre perque el senyor Danielet s'en va al concert de Bruce Springsteen el dissabte dia 21 d'octubre, pero si voleu la podem fer en desembre. De tota manera, Jose Vicente, aquesta excursió del Parrizal pel Matarranya és per a fer-la en primavera o estiu perque hi ha un tram del camí que s'ha de fer nadant o escalant, ho se per que jo la vaig fer i ho he llegit també en Internet, pero podem fer un altra excursió pel Matarranya o deixar aquesta per a quan arribe el bon temps.
3)L'excursió al Montcabrer l'he posada per al diumenge 17 de desembre pero em sembla que seria molt interessant anar el dissabte 16 a Agres, dormir en el refugi (que està al costat de la nevera famosa que ix en totes les guies) i a l'endemà pujar al Montcabrer, així l'excursió no seria tan pesada.

Ara vosaltres teniu l'última paraula, contesteu, si us plau i si no també. Molts besets

1:37 p. m., de setembre 27, 2006  
Anonymous Anònim said...

La programación que proponen Antoñita y Feli nos parece muy acertada. No obstante,vistas la dificultades planteadas, pensamos que será mejor posponer la excursión de Matarranya para cuando haga buen tiempo. Así que podemos hacer nuevas propuestas para cambiar la de Matarranya.
Mientras podemos ir confirmando asistencia a la del día 22 de octubre al Benicadell. Por nuestra parte no hay problema, aunque Rocio, ese fin de semana, se va a Ibiza a una boda.
Besos y !Hasta pronto¡.

5:50 p. m., d’octubre 02, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home