04 d’abril 2006

Viver-Teresa-Viver, a la vora del Palància




Hola muntanyeres i muntanyers:

S'acosta el diumenge i per tant una nova convocatòria excursionista. Com sabeu, aquesta vegada farem la ruta de Viver a Teresa i torna. Anirem pel vell camí que uneix aquests dos pobles de la comarca de l'Alt Palància, a la vora del riu (PR-V 63.2).

El recorregut és prou planet i té una llargària de 7 qm. d'anada i altres tants de tornada, un total de 14 que farem en unes 4 hores de marxa.

La convocatòria serà a les 10 del matí a la casa de Viver de la família Galindo Sotos. Qui no sàpiga anar que pregunte o que vaja amb algú dels que sabem el camí.

Està la possibilitat de que dinem a algun baret del poble de Teresa, així combinem la caminata amb la gastronomia, i de pas no anem tant carregats. Que us sembla? Pengeu un comentari amb la vostra opinió, i el divendres depenint de que ha dit la majoria, José Vicente reservarà puesto en algun lloc.

Teniu informació de la ruta en aquesta pàgina:
http://www.combios.es/viver/excur.htm

I si voleu més informació de la comarca, podeu picar ací o ací.


Bona setmana.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo també estic totalment d'acord amb la combinació senderisme+gastronomia (baret),i a banda dels membres de la casa "Amarillo es" de Godella, a saber, Verònica, Poma, Dani i jo, també vindran (la confirmació és segura)alguns Tárraga, és a dir, la meua germana Ana i els meus nebots Aina Mariam Daramy Tárraga (de 2 anys i 5 mesos), filla d'Ana i Quim Tárraga Martínez(de 5 anys i 4 mesos), fill del meu germà.
Besets per a tots i totes, i fins el diumenge.
Nota: José Vicente, a Poma no cal que li reserves taula, ella solament menja a la nit, val? Gràcies

3:51 p. m., d’abril 05, 2006  
Anonymous Anònim said...

A mi también me parece una buena idea la combinación, aunque por lo que veo no soy el único. De lo cual me alegro.
!A ver Antonia¡ ¿Al final cuantos sois?. ¿La poma menja a no menja?.
En fin muchachos/as el domingo a disfrutar.
BESOS

7:53 p. m., d’abril 05, 2006  
Anonymous Anònim said...

A vore, José, si ens aclarim (tan mal ho he redactat? Dani diu que sí i es que... "en casa del herrero, cuchillo de palo"): Familia Vanaclocha Tárraga i adjacents, total d'adults: 3/menjaran; total d'infantils: 3/menjaran; animals: 1/no menjarà. En resum, has de reservar taula per a 6 persones humanes. Espere que ara quede clara la cosa, si no serà qüestió de fer una reunió telefònica!!! A reveure, mua, mua, mua...

11:45 a. m., d’abril 06, 2006  
Anonymous Anònim said...

A ver, Antonia. Aún hay un par de cosas que no me han quedado claras en tu comentario.
A saber:
1º ¿quién es el animal?.
2º ¿qué ha hecho para que lo tengas castigado sin comer?
Ya me lo explicas el domingo.
Besos.

3:08 p. m., d’abril 06, 2006  
Anonymous Anònim said...

Por tercera vez: k a mi me parece muy bien y a Aideta, mejor, porque el día 9 está con su progenitora materna (o sea LA FELI), y respecto a lo del Bar, k le voy a hacer si todos sois técnicos!!! akí los de poder adquisitivo más bajo, tenemos poco que hacer (pues iré al Bar que toke). K digo, k los propietarios de la casa del pueblo no tienen ningún problema en albergar a los de la muntanya, (vosotros). Mi madre ha dicho que limpiaría todo muy bien pa k lo encontreis en condiciones y yo por supuesto, le he dicho que ya limpiais vosotros, k yo dirijo. Hablaré con el Eladio, del Bar "Eladio", el único bar del pueblo pa que prepare una centa de las suyas, que hacen historia (ya vereis porqué). El reparto de chambres: por sorteo-Antoñita, llevate el Bingo de Navidad. Se admiten sugerencias.

7:00 p. m., d’abril 06, 2006  
Blogger tenzing said...

Allò del sorteig d'habitacions pareix interessant Feli. Però el sorteig serà pur o dirigit? Es sortejarà per parelles, per grups familiars o individualment? Et pot tocar dormir amb qualsevol altre?

Com voràs, a mi m'has obert més d'u interrogant.

10:23 p. m., d’abril 06, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home