12 de novembre 2006

El Cami

Hola muntanyeres i muntanyers:

Hui us vull donar a conèixer un projecte que m'ha semblat absolutament fantàstic. Es tracta de "El Camí", i consisteix en establir i senyalitzar un recorregut per totes les terres de parla catalana, que permetrà a tothom que l’emprenga visitar i conèixer millor la nostra terra.

A hores d'ara el projecte està començant i estan marcant-se els primers trams. Al País Valencià han començat per la comarca de la Marina Alta, i més concretament estan marcats els trams Xàbia - Gata de Gorgos i Gata de Gorgos - Benissa. Aquest últim es va marcar el passat diumenge 5 de novembre.

Es pot participar de moltes maneres: es pot ser Amic/ga del camí i rebre informació de les activitats que es fan al seu voltant, també es pot ser Padri/na del Camí i a més de rebre informació, col·laborar econòmicament i si vols ser Voluntari/a pots posar els teus coneixements o habilitats al servei del projecte.

A l'enllaç que us he penjat, trobareu molta més informació i us podreu donar d'alta en qualsevol de les tres modalitats que us comentava.

Pot ser podríem participar en el marcat d'alguns dels trams del País Valencià, o de qualsevol altra zona com ara ses illes o l'Alguer. Que us sembla?

Ah, el dibuix que il·lustra l'article és el de la marca que indica per on passa el Camí.