26 d’octubre 2008

Absències i presències


Hola muntanyeres i muntanyers:

Tal i com estava previst, 5 anys després hem tornat a fer la ruta de la "Peña Cortada", però això si, aquesta vegada hem introduït la variant de la rambla d'Alcotas. Si compareu la foto que il·lustra aquest article amb la que vaig publicar recentment, podreu comprobar dues coses: Primer es veu clarament qui ha repetit i qui no (És curiòs que gairebé totes les absències es concentren a la banda esquerra de la foto de fa 5 anys). La segona observació seria la de com ha passat el temps en cadascú dels protagonistes que aparèixen a les dues fotos.

Pel que fa a l'excursió en si, cal destacar l'edició dels adhesius commemoratius dissenyats i realitzats per Toño i el pastís amb espelma inclosa que ha portat la secció de la família Galindo Sotos que encara participa de les convocatòries.

El reportatge fotogràfic complet, el podeu vore punxant ací. Com voreu, alguna de les fotos del tram del túnel, no tenen una qualitat massa bona, però só un fidel testimoni de les dificultats en que ens hem trobat.