04 de setembre 2009

Gavarnie 2009

Hola muntanyeres i muntanyers:

Com ja podeu imaginar, al final de setembre, més concretament el diumenge 27, començarem la temporada de muntanya. I com sabeu, a l'estiu no programem activitats, però cal mantenir-se en marxa per a no fer el paperot a les primeres convocatòries.

La secció pirinenca de la nostra colla, amb alguns altres convidats, vàrem afrontar una nova expedició durant aquest estiu. En aquesta ocasió el camp base es va instal·lar a les rodalies de Gavarnie i entre altres llocs vàren recòrrer el circ de Gavarnie, el de Troumouse, pujarem fins el Refugi de Sarradets que es troba a 2.587 m (si, si, els xiquets també pujaren) i un grupet més reduït assolí el cim del Taillon, de 3.144 m.

Com imaginareu fàcilment, aquestes membres de la colla no tindran cap problema per a afrontar la nova temporada. Però, i la resta? Es trobeu preparats per a afrontar nous reptes muntanyers? O us passarà factura la platgeta i el xiringuito?

Per a que aneu fent gola, us convide a vore el documental de l'expedició "Gavarnie 2009". I mireu-lo a pantalla completa que impressiona més. Espere que us agrade.