31 de març 2009

Regal per a la vista

Hola muntanyeres i muntanyers:

L'excursió del passat cap de setmana ha estat un regal per als sentits de totes les persones que vàrem participar. I com podreu comprovar punxant ací, el sentit més regalat va ser el de la vista, primer amb l'esclat florit de tots els cirerers que trobarem pel camí, i per si això no haguera estat prou, amb la contemplació de tots els racons que travessarem del barranc de l'encantà.

A més a més, l'oratge va ser condescendent i tan sols començà a ploure quan ja gaudíem d'un merescut cola-cao (algú fins i tot va preferir la cervessa al cola-cao) al bar de Planes.

Ara no més queda esperar que tanta flor esdevinga cirera per a poder regalar-nos també el gust. A vore si les baixes per malaltia van millorant i podem recuperar alguns dels habituals en properes convocatòries.


1 Comments:

Anonymous jose said...

Verdaderamente el reportaje fotográfico nos da una idea de lo que habreis disfrutado, aunque la realidad debió de ser mucho mejor. En fin, con mucha envidia, pero felices de que lo hayas paso bién, os enviamos un beso muy grande y esperamos que pronto podamos disfrutar también, con todos/as, de la montaña..

10:23 p. m., d’abril 03, 2009  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home