Olleta de músic
La darrera convocatòria, corresponent al mes de gener, va finalitzar davant d'un magnífic plat d'Olleta de Músic, plat tradicional de la comarca de l'Alcoià. Els que vàrem participar vàrem gaudir molt de la degustació, i si no, no més cal contemplar la fotografia que il·lustra aquest article. L'olla ens la menjàrem al restaurant del allotjament rural Masia La Safranera.
He pensat que tal vegada, els que participareu en la convocatòria voldríeu rememorar aquest consistent plat i els que no, tindríeu curiositat. Així és que us penje la recepta, per si algú s'anima a fer-la a casa seua.
He pensat que tal vegada, els que participareu en la convocatòria voldríeu rememorar aquest consistent plat i els que no, tindríeu curiositat. Així és que us penje la recepta, per si algú s'anima a fer-la a casa seua.
Ingredients (6 persones)
500 g de fesols
250 g d'ossos de porc
250 g de cansalada
500 g de botifarra de ceba
3 penques
oli
safrà
sal
aigua
Elaboració
Poseu els fesols en remull el dia abans. Poseu-los a bullir en una olla; quan hagin bullit uns minuts, canvieu-los l'aigua. A continuació afegiu-hi els ossos, les carns i les penques.
Quan els fesols siguin cuits, hi afegiu una mica d'oli torrat, les botifarres i uns brins de safrà. Deixeu-ho una estona al foc i serviu-ho.
Si algú s'anima a fer-lo a casa, que comente l'experiència.
0 Comments:
Publica un comentari a l'entrada
<< Home