27 de gener 2006

Informació sobre les noves eines

Hola muntanyeres i muntanyers:
Sembla ser que hi ha una mica de confusió sobre l'utilització d'aquesta nova eina informativa que hem posat en marxa. La major part de vosaltres ja heu utilitzat la possibilitat de fer comentaris. Per a això no més cal picar en l'article en qüestió i escriure a la pantalleta que s'obrirà. Després, per a penjar-lo apareixen tres opcions: que esteu registrats al blogger i automàticament posa el vostre nom, que poseu el nom que vullgau, que és el que esteu fent fins ara els i les que heu participat, i també està l'opció de penjar un comentari anònim.
Aquesta és la manera més senzilla de participar, i qualsevol persona que entre a la nostra pàgina web pot fer-ho tot i no ser de la nostra colla.
L'altra manera de participar és la de donar-se d'alta com a usuari/a registrat/da en el blogger. La forma més fàcil és la de respondre un e-mail en el que us convidaven a fer-ho. Francisco ja ho ha fet, com es veu al blogg. Cal anar seguint els passos que us proposen a la plana www.blogger.com i ja està. Així us convertiu en editors/es i podeu penjar articles nous, no tan sols comentaris, i els articles nous admiteixen fotos, imatgens i fins i tot música.
El mateix blogger.com té unes completes instruccions de funcionament en castellà en http://help.blogger.com/
Espere que aquest article us resulte aclaridor. Si no, la següent opció seria la de realitzar un curset de cap de setmana.
Per cert, vagen completan les seues compres a Decatlon que el cap de setmana de la neu, s'acosta.