10 de febrer 2007

Novetats fotogràfiques

Hola muntanyeres i muntanyers:

Ja sabeu que intente sempre anar fent innovacions que vajan en benefici del nostre blog i de la informació que a través d'ell compartim. Primer vaig començar ilustrant algun article amb fotos de les nostres correries. Després va vindre la publicació dels àlbums de fotos de les nostres activitats en la columna de l'esquerra del blog, a l'apartat àlbums de fotos.

En realitat a aquest apartat us penge l'enllaç, ja que els àlbums estan a yahoo.photos. Qualsevol podia vore l'àlbum des de qualsevol ordinador però les imatges són molt reduïdes i no es poden copiar amb una qualitat mínima. A més a més, els que teniu certs entrebancs tècnics als ordinadors de les vostres empreses, no podeu vore les fotos, amb el que hem de repartir-les en CD i beneficiar amb el canon corresponent als lladres de la piratesca SGAE.

Però tot això s'ha acabat gràcies al nou servei de compartir fotos de la gent de google. Es tracta del picasaweb, que bàsicament funciona com el yahoo photos però
  • Fa vore les fotos a pantalla completa i regula quants segons voleu vore cada imatge.
  • Permet que les descarregueu als vostres ordinadors amb la mateixa qualitat que l'original (s'han acabat els CDs i s'ha acabat d'enriquir als desvergonyits membres de la SGAE, pagant-los canons per la compra de CDs més propis de temps feudals).
  • I a més a més no son filtrats pels mecanismes existents a algunes empreses, pel que fins i tot podreu vore-les i compartir-les als vostres llocs de treball.

Segurament ja heu vist l'àlbum de fotos de la neu a Enguera. Si no ho heu vist encara ara és bon moment, i si ja ho havíeu vist, torneu a picar a l'enllaç i voreu la diferència.

Si ja sou usuaris registrats de google, ja esteu registrats també per a penjar els vostres àlbums a picasa.

José Vicente, proba de fer el canvi, val la pena.

Etiquetes de comentaris: