31 de gener 2006

Activitats de neu a Valdelinares

Hola muntanyeres i muntanyers:

Finalment arriba l’esperat moment de que passem plegats una jornada de neu. Enguany, les activitats les farem a l’estació de Valdelinares. Podeu trobar molta informació d’aquesta estació d’esports d’hivern a la plana web http://invierno.valdelinares.nievedeteruel.com/

Com la passada edició, farem dues convocatòries diferents:

Grup d’esquí: Els que van a esquiar s’han de trobar a les 8’30 del dissabte 4 de febrer a l’entranyable “Hostal Norte” (de grat record per a nosaltres) del poble de Barracas. Teniu en compte que des de València hi ha una horeta de carretera, així és que calculeu cada grup familiar a quina hora heu d’eixir de casa. Si algú es retarda, els demés poden esperar degustant un magnífic café de bar de carretera o perqué no, un “xurrasco de vedella”.

Grup de neu lúdica: La concentració serà a la plaça Soliera de Paiporta a les 9’30 del mateix dia 4.

Per a dinar, cadascú que s’organitze com millor li parega, encara que cal tindre en compte que a l’estació de Valdelinares passa el contrari que a la de Javalambre, es a dir que la zona de picnic és més reduïda i el menjador del restaurant-autoservei és més gran. Les xiquetes xicotetes del grup de “neu lúdica” dinaran algo de calent al restaurant.

Hui dimarts 31 encara eren precises les cadenes en el cotxe per a poder accedir a les pistes de esquí, encara que pel que sembla, per al cap de setmana no es preveuen tants problemes. De tota manera caldrà estar a l’aguait de les notícies meteorològiques: http://www.inm.es/

Estaria bé que si voleu vindre, pengeu un comentari a l'article per tal de confirmar l'assistència i no feu que la resta de participants esperen de bades.