27 de març 2011

Primavera a la Plana d'Utiel


Hola muntanyeres i muntanyers:

Aquest diumenge hem fet una agradable caminada al voltant de la Sierra del Negrete, pels voltants d'Utiel. Els paisatges primaverals, l'amabilitat del perfil i l'oratge majoritàriament frescot però assolellat ens han fet gaudir del dia. Encara que no ha estat el dia d'algunes persones que han caigut a bassals enfangats i han deixat oblidat l'aparell d'ortodòncia en la taula on hem dinat. També cal dir que tot s'ha solucionat, el fang s'ha assecat i s'ha pogut recuperar l'aparell tot i que a algú li ha costat pegar-se una bona carrera amb la panxa plena.

Així i tot, un lloc molt recomanable per a repetir en alguna altra ocasió. I finalment ha hagut visita a l'ermita del Remei, on els més menuts de la colla han pogut demostrar la basta cultura cristiana que atresoren.

Si voleu vore les fotos de la jornada, punxeu ací.

1 Comments:

Anonymous atorrenyo@hotmail.com said...

Ja m'imagine que has sigut tu, Dani, el que ha hagut de recular per a recuperar l'aparell de Verònica. T'estàs fent tot un especialista en recuperació d'objectes i animals per la muntanya. ¿Un nou esport d'aire lliure, paral·lel a la cursa d'orientació el trekking o l'escalada? Si a això afegeixes que també estàs al davant fent de guia, allò teu s'acosta a les gestes dels superherois. ¿Tens criptonita amagada en alguna butxaca de la jaqueta? Molt bonics els paisatges de boscs i vinyes. I passats pel fang. I una pregunta més: a Antònia li feia mal l'alè, que anava sempre amb la boca tapada? ¿o és que està fent pràctiques per a llançar còctels molotov als adversaris polítics en la pròxima campanya electoral?

7:00 a. m., de març 28, 2011  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home