07 de febrer 2006

Recordant una jornada a la blanca neu

Hola muntanyeres i muntanyers:

Després d'una estupenda jornada de neu, hem tornat als nostres quefers quotidians. Però segur que encara parem algun momentet per recordar-nos una miqueta de que passàrem un dissabte d'allò més divertit.

Crec que a les vostres memòries queda encara alguna imatge del que estem contant, però, per a que el record siga més inesborrable, ací us penge alguna imatge més. Per exemple aquesta d'una xiqueta que es passetja per la capa blanca que cobreix el sol del bosc:


O per exemple aquesta altra d'un trineu carregat de passatgeres:


M'agradaria penjar un àlbum amb totes les fotos que vaig fer l'altre dia. És una altra de les possibilitats que ens proporciona aquest mitjà. Així, el que vullga còpies, les descarrega d'internet i no cal anar traficant amb CDs com feiem fins ara. El problema és que encara no he deprés a fer-ho. Però en quan puga dedicar-li una miqueta de temps ho faré.

Mentre que arriba eixe dia heu de saber que vaig fer 33 fotos el dissabte. No cal dir que moltes d'elles són de Verònica i la resta del grup de neu lúdica. Malauradament no tinc fotos dels altres dos grups: el de l'esquí i el de lectura.

I per supost tampoc no hi han fotos del que esperàvem i a última hora no vingué.

De moment continuàrem el tràfic de CDs i espere que a la propera activitat podrem penjar totes les fotos com he explicat.