24 de març 2006

Més problemes d'agenda

Hola muntanyeres i muntanyers:

Com bé diu el títol, tenim més problemes d'agenda. Resulta que el dia 2 d'abril és la Trobada d'Escoles en Valencià tant a l'Horta Nord com a l'Horta Sud. A Verònica li fa il·lusió assistir a la Trobada de Foios i per tant el dia 2 no va bé per als Vanaclocha Tàrraga.

Què tal el diumenge 9? És diumenge de palmes. Algú té compromisos eclesials?

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

11:11 a. m., de març 24, 2006  
Anonymous Anònim said...

La mare que va! Això és més difícil...Aquest curs 2005-2006 està essent força complicat, però malgrat tot, anem fent camí i trobant solucions plaenteres per a tots i totes, som poquets però bé avinguts! Jo, al igual que Nuri, espere que aquesta siga la data definitiva i així poder vore'ns abans de les merescudes vacances de Pasqua. Petonetsssss per a totes i tots, mua,mua,mua

11:30 a. m., de març 24, 2006  
Anonymous Anònim said...

A Feli le viene genial, a Aida mejor porque estará con Feli ese fin de semana. Bueno, estoy un poco estresá con tanta actividad, a ver si al final padecemos de ansiedad... y otros males (es broma). Respecto a lo del pueblo, por parte de los propietarios de la casa (mis padres), sin problemas, mi madre dice que la dejará preparada, o sea, superlimpia para cuando lleguemos. yo por supuesto le he dicho que la limpiareis vosotros (yo dirijo). El reparto de habitaciones es sorpresa... o por sorteo... ja ja ja, ke divertido. Hablaré con Eladio (es el propietario del bar del pueblo, que se llama "Eladio" para que prepare una cena de las que hacen historia. "Besets a Tots"

3:02 p. m., d’abril 06, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home