23 de febrer 2006

Previsions desfarovables per al diumenge

Hola muntanyeres i muntanyers:

Pinten malament les previsions meteorològiques per al diumenge. Tot i que encara falten tres dies, de moment s'esperen pluges i fred (temp. màx. 10º; temp. mín. ) i vents de gregal (humitds) de 30 qm/h. De tota manera, mantenim la cita que serà a les 9'30 hores a la cafeteria de l'Hotel Duomo que es on prenguerem café el dia del primer intent d'anada a La Murta. Per als que no vinguereu, està just al costat del Bar La Palmera, en la carretera d'Albacete i que ja hem fet servir alguna altra vegada com a punt de trobada. I si no és prou referència, cal agfar la carrterea d'Albacete i agafar l'eixida de Benifaió Catadau Llombai.
Estaria bé que confirmareu la vostra participació penjant ací algun comentari o contactant amb la coordinadora. Així evitarem que esperem a algú que no ha de vindre.
I si voleu més informaciò "tècnica" d'aquesta convocatòria, aleshores contacteu amb mí.
Acabeu bé la setmana i fins diumenge.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Veroniqueta i Antonieta també confirmen la seua assistència perqué tenen moltes ganes de caminar per la muntanya i de retrovar-vos, i esperem que malgrat la pluja, el vent i el fred aquesta volta sí que pugam pujar al Cavall Bernat i vore la mar des de dalt. Ja sabem tots i totes que no hi ha dos sense tres, però...bé, en fí, ja vorem.

Molts petonets a tots i totes

11:26 a. m., de febrer 23, 2006  
Anonymous Anònim said...

La familia galindo-sotos, como es nuestra norma, acudirá a la cita. Si bien, hay que mencionar que en esta ocasión Marta nos privará de su compañía. No obstante, un amiguita de Rocio ocupará su lugar de forma plenamente satisfactoria. Esto es lo que se ha dado en llamar "plaza de excursionista caliente".
Esperemos que la previsiones del tiempo fallen.

Hasta el domingo.

Besos.

2:37 p. m., de febrer 24, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home