18 de febrer 2006

La Vall de la Murta


Hola muntanyeres i muntaners:

S'acosta la data de la nostra propera expedició. Ja sabeu que el diumenge 26 de febrer tornarem a intentar arribar a la Vall de la Murta d'Alzira per tal de pujar fins a la Creu del Cardenal o fins i tot al Cavall Bernat. Esperem que aquesta vegada no trobem cap marató.

Aquesta vegada visitarem la comarca de la Ribera Alta. Si voleu saber més d'aquesta comarca punxeu ací.

Al començament de la ruta ens trobarem amb el Monestir de Santa Maria de la Murta, o millor dit, amb el que queda d'ell. Si voleu ampliar informació sobre el monestir i la seu història, heu de punxar ací.

Després pujarem fins a la Creu del Cardenal, que es troba a 543 metres i ofereix una magnífica talaia per a observar la marjal de Cullera, a més de fer frontera entre la Ribera Alta i la Baixa. Si voleu vore informació pràctica de la ruta que farem i d'altres que es poden fer a aquesta vall, cal que punxeu ací. També trobareu un mapa de les diferents rutes de la vall. Recordeu que a aquesta web la ruta que plantegem es la II.

I si voleu més informació de qualsevol tema, supose que ja coneixeu la wiquipedia.

Aquesta setmana penjaré un article amb les dades bàsiques de l'excursió, els horaris de trobada i per supost el perfil de la ruta. De tota manera, si voleu comentar qualsevol cosa, utilitzeu aquest recurs o contacteu amb la coordinadora o amb mi.

Saludets muntanyencs.