29 de maig 2011

Final de temporada

Hola muntanyeres i muntanyers:

La temporada de muntanya 2010/11, toca a la seua fi. Com hem pogut comprovar avui, ja fa massa calor per a deambular per les nostres muntanyes. Ara caldrà esperar al setembre per a remprendre la nostra activitat.

Això sí, ara arriba el moment de les expedicions estiuenques. Alguns membres de la cibercolla ja estan preparant la tradicional expedició pirinenca, altres enfrontaran la variant portuguesa del Cami de Sant Jaume, i uns altres quants, passaran l'estiu tan ricament rascant-se la panxa. Però ja sabeu que feu l'activitat que feu, la propera cita serà el darrer diumenge de setembre, és a dir, el dia 25.

El període estiuenc també serà un bon moment per a que algú vaja renovant el seu material. Com voreu al reportatge fotogràfic, algun que altre ha acabat amb les botes literalment destrossades. I no és que la ruta fos tan dura com per a tot això, simplement és que fem molts quilòmetres de muntanya al llarg de l'any i al final el desgast del material passa factura. Un bon consell: no escatimeu a l'hora de comprar unes botes per a la muntanya, són l'element més important a l'hora de caminar i no ens poden deixar penjats.

Menys mal que a la fi sempre ens espera la reconfortant visita al bar de torn, que ens ha compensat de la calor soferta i als que han arribat a la pota coixa, del mal gust de boca dels darrers moments de la marxa.

Si voleu vore el reportatge fotogràfic, punxeu ací.

2 Comments:

Anonymous Toni Torreño said...

Quina decepció! Després de passar-me intrigat tota la presentació de fotos de l'excursió, amb la incògnita de qui seria el pobre desgraciat/-ada que es quedà sense calcer; va i només ix la seua bota trencada, sense cara. Per la cama peluda inferisc que és un tiarro; però qui? El nene, que portava pantalons pirates? Si és així li faré que conste en acta, el dimecres, en la reunió de l'ampa, que s'ha de comprar bones botes.
I magnífica la foto de Verònica passant pel tub aquell; pareix un fotomuntatge de l'època de la psicodèlia.
Als Torreño-Vidal ens podeu vore fotografiats, més o menys a la mateixa hora de la vesprada, després l'excursió, davant de la casa natal d'Enric Valor,a Castalla. En el mur del facebook "100 anys d'Enric Valor" estem, reivindicant que la seua casa es convertisca en una biblioteca del poble, o la seu de la Fundació Enric Valor.

6:52 a. m., de maig 30, 2011  
Blogger Administrador said...

Che, Toni, que poc observador que eres!, són dos les persones implicades amb problemes de botes, mira el color dels pantalons, el meu pantanlón curt no es correspon als de les fotos, les meues botes no són marrons... Qui seran? qui?

11:42 a. m., de maig 30, 2011  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home